Founded By All

De coöperatie Founded By All heeft zich in een prachtig maatpak gestoken. Op de vijfde etage in het Klokgebouw op Strijp S werken de circa twintig zelfstandige leden in een opmerkelijk ingerichte kantoorruimte. Een aangename mix tussen open werkplekken en kantoorunits. Donderdagavond 24 april vieren de leden, samen met genodigden, de realisatie van deze unieke werkvloer.

De inrichting van de kantoorruimte past helemaal in de stijl die Founded By All nastreeft. Een open cultuur met klapluikjes en doorkijkjes die veel interactie mogelijk maakt. Waar jonge ondernemers en wat meer gevorderde collega’s hun ideeën kunnen uitwisselen. Gebruik kunnen maken van elkanders vakmanschap. Waar korte of langdurige werkverbanden kunnen opbloeien. Kortom, een ideale plek om te werken voor startende ondernemers in de creatieve en technische sector.

Om meer te lezen, klik deze LINK

Leave a Reply