Digitale Chocolade?

‘Een unieke smaakbeleving vol creativiteit en inspiratie’

Tijdens deze workshop bieden we je de mogelijkheid om met je
eigen ontwerpers-oog te kijken naar chocolade. Hierbij combineren we nieuwe digitale technieken met de ambachtelijkheid van het verwerken van chocolade.

Waar moet je allemaal rekening mee houden als je met chocolade gaat werken? Kunnen we de lasersnijder toepassen in dit ontwerpproces? Is het mogelijk om chocolade te 3D printen?
Tijdens deze workshop krijg je de mogelijkheid om digitaal werk met handwerk te combineren, waarbij we samen naar nieuwe creaties gaan toewerken.

N°49-Chocolate

Het ambachtelijke chocolade atelier N°49 in Mierlo, waar Gertie Snijders en Hans Beumer met liefde voor het vak heerlijke chocolade producten bereidt met verse ingrediënten en Brabantse streek producten. Als het gaat om unieke en/of persoonlijke chocolade vormen dan werkt N°49 samen met ontwerpers om uw wensen te kunnen realiseren.


Valrhona Chocolade

De bijzonder hoogwaardige Valrhona chocolade, die wij in onze producten verwerken, wordt gewonnen op basis van Ethische Handel. Dit houdt in kwaliteit van de productie, engagement op lange termijn, goede arbeidsomstandigheden en bescherming van het milieu door geïntegreerde landbouw.


Zelf proberen?

Iedereen, jong & oud kan proeven van de creativiteit die onze ‘Digitale-Chocolade’ biedt.
Deze workshop wordt georganiseerd door: de-factorij.nl i.s.m.
N°49-Chocolate
Voor meer informatie over deze workshop kunt u contact opnemen met Fiona op info [at] de-factorij.nl