100% HOUTEN ZONNEBRIL VAN QOOWL

De designers van qoowl, Quinten Peuling en Wisse Trooster, tonen tijdens de beurs Meesterlijk in de Westergasfabriek Amsterdam (29 november – 1 december 2013) hun 100% houten zonnebril genaamd ShadE. De bril is gemaakt uit één stuk hout zonder verdere toevoeging; geen glazen en geen schroeven. De trend in de zomer van 2013 waren de zonnebrillen met een houten frame, ShadE is uniek en de enige echte 100% houten zonnebril.

Meesterlijk is een plek waar traditioneel vakwerk en hedendaagse vormgeving hand in hand gaan. Bij de stand van qoowl op hét evenement voor design, mode, food en fotografie kun je naast ShadE nog meer ontwerpen bekijken en kopen. Kom langs bij de stand voor de primeur van recent ontwikkelde producten. Geschoold Industrial Design aan de Technische Universiteit in Eindhoven raakte de designers geïnspireerd door de moderne productietechnieken zoals laser snijden en 3d-printen. Hiermee zoekt qoowl de grenzen op van wat er mogelijk is met de materialen die ze gebruiken.

Leave a Reply